Inspiráció az alkotáshoz :)

2018.10.04

Az alkotásnál nálam sem mindig működik az ihlet szerzés pillanatok alatt. Általában úgy indulok neki, hogy felcsapom a pinterestet/instagramot és nekiállok keresgélni, válogatni. Ez általában addig megy, amíg meg nem akad valamilyen mintán vagy színkombináción a szemem amire azt tudom mondani, hogy

Na eeeeeeeeeeeeeezt kerestem...

Fontos kiemelni, hogy sosem másolok. A Szakállas Mandala egyik alapelve, hogy soha nem csinál két ugyanolyan mintát, ebbe az is bele tartozik, hogy más munkáját sem gyártom le még egyszer. Színkombinációkat, pöttyözéshez mintákat/technikákat szoktam szemezgetni, majd azokat összeollózva alkotni valami teljesen újat és egyedit. Sokszor előfordult már, hogy korábbi munkáimból nyertem ihletet egy friss munkához, ez is lehet opció mandala készítésnél.

Ebben a bejegyzésben a Pinterest oldalamat szeretném veletek megosztani. A neve nem nagy titok, ugyanaz, mint a Facebook/Instagram. Igyekszem minél több mandalás alkotást lementeni oda, szerintem elég nagy lesz a választék színben és mintában :) A továbbiakban majd igyekszem összeírni egy bejegyzést majd azokról az eszközökről is, amik a mandala készítéshez szükségesek! :) Addig is lessétek meg az eddigi gyűjteményeimet és inspirálódjatok! :):):)